Bestuur

VEJOS wordt geleid door een viertal medische young professionals. In hun rol van dagelijks bestuur zijn zij verantwoordelijk voor het functioneren en het bewaken van de continuïteit van de vereniging. Elk bestuurslid draagt eigen verantwoordelijkheden, maar stuk voor stuk hebben zij dezelfde motivatie: de passie en de fascinatie voor het bewegingsapparaat van het menselijk lichaam. Heb je een vraag aan een van de bestuursleden? Dat kan. Via LinkedIn of via de mail staan onze bestuursleden je graag te woord.

Ted Van Iersel

Founder/Voorzitter

Ted is 25 jaar en arts assistent en Orthopedische Chirurgie bij het OLVG in Amsterdam. Naast zijn werk doet Tes een PhD waarbij hij verschillende (multicenter) onderzoeken naar traumatische schouderinstabiliteit en patiëntgerichte zorg bij het OLVG, onder leiding van Orthopedisch Chirurgen Prof. Dr. van den Bekerom en Dr. van Deurzen. Ted is de oprichter van VEJOS NL en is in het bestuur actief als voorzitter.

Kim Janssen

Secretaris

Kim is 25 jaar en masterstudent geneeskunde aan het AMC (UvA). Hiervoor heeft zij onderzoek gedaan naar de invloed van plaatsing van een totale heupprothese op sport en werk participatie. Zij heeft 5 jaar lang geroeid bij Nereus en verschillende nationale en internationale wedstrijden gewonnen, waaronder de Dames Vier op de Varsity. Nu ze de laatste hand legt aan haar academische carrière, wil ze haar passie voor het roeien en sporten combineren met haar zorg voor mensen. Vandaar dat ze nu fanatiek sportlessen geeft bij RowStudio. Ze is nu klaar voor een gloednieuwe uitdaging en zal dit jaar secretaris zijn van VEJOS.

Vito Hattem

Commissaris Sportgeneeskunde

Vito is 29 jaar en doet via zij-instroomprogramma de master geneeskunde aan het VUmc (VU). Hiervoor heeft hij de Bachelor Bewegingswetenschappen en de Master Management, Policy Analysis, and Entrepreneurship in the Health and Life Sciences afgerond en is hij werkzaam als inspanningsfysioloog. Vito is binnen het bestuur verantwoordelijk voor de sportgeneeskundige zaken als inhoudelijke programmering en het aantrekken van sportgeneeskundige partners en organisaties.

Ruben Stavenuiter

Commissaris Orthopedie / Penningmeester

Ruben is 28 jaar en is na zijn studie geneeskunde aan het Maastricht UMC+ (UM) eerst als ANIOS orthopedie werkzaam geweest en is nu juist actief in de sportgeneeskunde bij Ancora Health. Hij is fanatiek kitesurfer/watersporter en heeft een passie voor sport en bewegen. Daarnaast deed hij in Boston wetenschappelijk onderzoek aan Harvard Medical School – Massachusetts General Hospital, naar verschillende sportletsels van de voet en enkel. Binnen het bestuur helpt hij bij zowel orthopedische als sportgeneeskundige zaken en is hij verantwoordelijk voor de financiën.